eLille 3


începand de la 0,00 RON
Numai %1 ramase
SKU
LGLHZ328X19W001447-9525
Garanție de returnare până la 14 zile lucrătoare
Livrare rapidă și sigură
Punct de ridicare a bicicletelor
Bicicleta este acum gata de drum!

LE GRAND ELILLE 3

Mașinile electrice nu reprezintă viitorul. Dar bicicletele electrice îl reprezintă – de aceea am creat Le GrandeLille 3, prima bicicletă electrică din istoria noastră. Datorită acesteia, vei descoperi că deplasarea prin oraș poate fi rapidă, ușoară și mai ales confortabilă. Niciodată nu vei mai pierde timp căutând un loc de parcare și, cel mai important, vei ajunge oriunde fără ambuteiaje. Datorită Le GrandeLille 3, te vei simți odihnită chiar și după un traseu lung. Acest lucru este posibil datorită asistenței electrice pe care ți-o oferă acest vehicul cu două roți. Este bicicleta perfectă pentru fiecare femeie care apreciază confortul călătoriei.

Cadru ușor din aluminiu

Le GrandeLille 3 are un cadru ușor, din aluminiu, dotat cu o furcă cu suspensie, care te va ajuta să parcurgi denivelările, precum borduri sau piatră cubică proeminentă pe pistele de biciclete. Schimbătorul situat în butucul Shimano Nexus are 7 viteze, iar frânele de tip V-brake te vor ajuta să te oprești în orice condiții. Roțile mari de 28 inchi cu anvelopele largi ajută bicicleta să se deplaseze lin pe orice suprafață.

Acționare electrică

Le GrandeLille 3 are o unitate de acționare electrică Bafang. Asistența electrică este amplasată central în manivelele bicicletei, astfel încât oferă un sprijin lin în timpul pedalării. Bateria care alimentează propulsia electrică a fost plasată pe portbagajul din spate pentru un acces ușor. Datorită acestui lucru, o poți lua cu ușurință cu tine pentru a fi încărcată, fără a fi nevoie să transporți întreaga bicicletă. Ciclul de încărcare durează aproximativ 4,5 ore, iar autonomia sa este de aproximativ 100 km. Pe ghidon există o comandă care controlează parametrii de mers și în care dintre cele cinci intervale disponibile trebuie să te asiste motorul. De asemenea, este responsabilă pentru controlul luminii bicicletei, care este controlat implicit de senzorul de amurg. Le GrandeLille 3 este alegerea perfectă pentru fiecare femeie modernă.

 

Atenție: Când utilizați un contor fără fir montat pe bicicleta electrică, unele funcții ale contorului pot fi întrerupte în timpul funcționării componentelor electrice ale bicicletei. Pentru bicicleta electrică, vă sugerăm să cumpărați un contor cu fir.

Mai multe informatii
Puterea motorului 250W
MATERIALUL CADRULUI ALUMINIU
FURCĂ SR SUNTOUR CR7V
FINISARE LAC luciu
SCHIMBĂTOR SPATE SHIMANO NEXUS
MANETE SHIMANO NEXUS
MANIVELE CYCLONE
MÂNERE SYNTHETIC LEATHER
FRÂNĂ SPATE V-BRAKE
PÂRGHII DE FRÂNĂ ALUMINIU
BUTUC FAȚĂ ALUMINIU
SUPORT FP-B902
ANVELOPE 28"x1,75"
GHIDON Oţel
LANȚ 1/2"x1/8"
JANTE KROSS
BUTUC SPATE SHIMANO NEXUS NEXUS SG-C3000
ȘA VELO VL-6049
FRÂNĂ FAȚĂ V-BRAKE
CONTROALE FP-H815 O1-1/8"
DANTELE 38T/170MM
NUMĂR DE VITEZE 7
TIPUL BATERIEI BAFANG 43 V / 10,4 AH
AFIŞAJ BAFANG DP C07.UART LCD DP C07
CURSA FURCII 40mm
Tensiune nominală 43V
Autonomie [km] 100
COLECȚIE 2023
Sex Femeie
Scrieti-ne
Jot us a note and we’ll get back to you as quickly as possible.
Scrieti propria recenzie
Introduceți evaluareaeLille 3
To Top