TRANS 2.0 SR


începand de la 0,00 RON
Numai %1 ramase
SKU
KRTR2Z28X15W004004-9291
Garanție de returnare până la 14 zile lucrătoare
Livrare rapidă și sigură
Punct de ridicare a bicicletelor
Bicicleta este acum gata de drum!

KROSS TRANS 2.0 SR

KROSS Trans 2.0 SR este o bicicletă destinată oricărei persoane căreia îi place să meargă pe bicicletă și caută un vehicul confortabil pentru a ajunge la serviciu sau pentru excursiile din weekend. Cadrul cu bară joasă și geometria special dezvoltată pentru această bicicletă oferă un confort incredibil de utilizare. Datorită suportului de bagaje special ranforsat, pe KROSS Trans 2.0 SR poți transporta chiar și bagaje grele. Nu te vei îngrijora nici de vreme, pentru că sistemul nostru de aripi solide îți va proteja hainele de noroiul împroșcat de sub cauciucuri.

Echipament

În KROSS Trans 2.0 SR, am instalat frâne V-brake, care îți vor oferi o putere mare de frânare atât pe asfalt, cât și pe o potecă de pădure. Anvelopele cu o lățime de 42 de milimetri, permit utilizarea bicicletei în aproape toate condițiile atmosferice și asigură, de asemenea, o exploatare îndelungată. În plus, am echipat bicicleta cu o transmisie Sunrace de înaltă calitate, care oferă 21 de trepte. Acestea vor facilita parcurgerea pantelor abrupte și dezvoltarea de viteze mari pe porțiunile plate de drum. Schimbătorul de spate Sunrace RDM41 oferă o schimbare rapidă și precisă a treptelor. Schimbarea treptelor se face cu maneta Sunrace DLM403, a cărei funcționare o vei aprecia atunci când terenul pe care te deplasezi va începe să urce. O singură mișcare și lanțul tău este în modul corect.

KROSS Trans 2.0 SR include, de asemenea, componente de înaltă calitate, cum ar fi ghidonul și tija de șa. Au fost realizate din materiale rezistente care te vor servi foarte mult timp. Totul este completat de luminile integrate în bicicletă, care îi informează pe ceilalți despre prezența ta pe șosea și îți vor lumina drumul atunci când te vei deplasa după căderea întunericului.

Tehnologii

Cadrul KROSS Trans 2.0 SR a fost fabricat din aluminiu performance. Acesta este un aliaj special de aluminiu performance 6061, care face bicicleta rigidă și rezistentă la rupere. În același timp, este un material relativ ușor, care poate surprinde mulți cicliști prin proprietățile sale. În plus, rama este vopsită cu pulbere, ceea ce determină durabilitatea vopsirii și rezistența acesteia la deteriorările mecanice.

Mai multe informatii
MATERIALUL CADRULUI ALUMINIU PERFORMANCE
FURCĂ KROSS
FINISARE LAC luciu
SCHIMBĂTOR SPATE SHIMANO ALTUS M310
MANETE SHIMANO EF500
SCHIMBĂTOR FAȚĂ SHIMANO TOURNEY TY510
MANIVELE SR SUNTOUR
MÂNERE KROSS GRIPPEN
FRÂNĂ SPATE V-BRAKE
PÂRGHII DE FRÂNĂ SHIMANO EF500
BUTUC FAȚĂ GL-B01F-QR
SUPORT FP-B902
TIJĂ DE GHIDON ALUMINIU 90MM/25,4
ANVELOPE 700X38C
GHIDON Oţel
LANȚ YBN S50
JANTE KROSS
BUTUC SPATE GL-B01R-QR
ȘA KROSS
FRÂNĂ FAȚĂ V-BRAKE
CONTROALE FP-H815 O1-1/8"
DANTELE 48T-38T-28T/170MM
NUMĂR DE VITEZE 21
INTERVAL CASETĂ / ROATĂ CU RULARE LIBERĂ 14-28T
CASETĂ/ROATĂ CU RULARE LIBERĂ SHIMANO MF TZ500
CURSA FURCII 30mm
COLECȚIE 2021
Sex Femeie
Scrieti-ne
Jot us a note and we’ll get back to you as quickly as possible.
TRANS 1.0 Anterior TRANS 1.0
Scrieti propria recenzie
Introduceți evaluareaTRANS 2.0 SR
To Top