EVADO 2.0


începand de la 0,00 RON
Numai %1 ramase
SKU
KREV2Z28X17M004210-8923
Garanție de returnare până la 14 zile lucrătoare
Livrare rapidă și sigură
Punct de ridicare a bicicletelor
Bicicleta este acum gata de drum!

KROSS EVADO 2.0

KROSS Evado 2.0 este unul dintre modelele noastre de bază de biciclete cross. Și, în ciuda faptului că deschide lista de biciclete din acest segment, nu are de ce să-i fie rușine. Componentele și soluțiile dovedite, geometria confortabilă și adaptarea la aproape orice teren sunt caracteristicile care îl deosebesc de concurență. Bicicleta cross KROSS Evado 2.0 este o combinație perfectă între mai multe tipuri diferite de biciclete –în primul rând biciclete de trekking și de munte.

În anul 2022, KROSS Evado 2.0 este încă o bicicletă de înaltă calitate, la un preț accesibil. Pentru a-ți oferi și mai multă plăcere din mersul pe bicicletă, am echipat-o cu componente noi și două tipuri de vopsele pentru ramă – cu efect mat și lucios, care cu siguranță îți vor plăcea.

Echipament pentru o deplasare fără probleme

KROSS Evado 2.0 a rămas dotată cu echipament Shimano. Producătorul japonez a creat schimbătoare de viteze, trepte de viteză și casetă care sunt ideale pentru a traversa atât orașul, cât și drumurile din pădure. De aceea îl vei găsi în bicicleta ta KROSS Evado 2.0. Schimbătorul din spate Shimano Altus M310 îți pune la dispoziție 7 viteze, care cu sprijinul unei manivele cu trei rânduri îți oferă 21 de trepte. Această configurație îți va permite să alegi cadența potrivită pentru situația prezentă a drumului, să parcurgi cu ușurință urcușurile și să dezvolți viteze mari pe suprafețe plate. KROSS Evado 2.0 este echipată cu furcă cu suspensie SR Suntour M3010 cu cursa de 50 mm. Datorită acestei soluții, în timpul deplasării pe suprafețe denivelate, îți vei păstra confortul și vei evita oboseala excesivă rezultată din munca constantă a corpului pe denivelări. Acest lucru îți va permite să ajungi la destinație mai repede și mai puțin obosit. KROSS Evado 2.0 are roți de 28 inchi, echipate cu anvelope MitasGripper cu lățimea de 42 de milimetri, care îți vor permite deplasarea eficientă atât prin oraș, cât și pe potecile de pădure.

Tehnologii care facilitează mersul pe bicicletă

KROSS Evado 2.0 conține numeroase soluții care sporesc confortul și siguranța pe drum. Rama fabricată din aluminiu performance este unul dintre cele mai importante elemente ale bicicletei. Aluminiul performance este un aliaj special de aluminiu 6061, care face bicicleta rigidă și rezistentă la rupere. În același timp, este un material relativ ușor, care poate surprinde mulți cicliști prin proprietățile sale. KROSS Evado este o bicicletă de tip cross care poate fi folosită cu succes pe teren ușor. S-a utilizat în ea o geometrie relaxată care facilitează parcurgerea distanțelor lungi și observarea situației în trafic. Cadrul este vopsit cu pulbere, ceea ce determină durabilitatea vopsirii și rezistența acesteia la deteriorările mecanice.

Mai multe informatii
MATERIALUL CADRULUI ALUMINIU PERFORMANCE
FURCĂ SR SUNTOUR M3010
FINISARE LAC mat
SCHIMBĂTOR SPATE SHIMANO ALTUS M310
MANETE SHIMANO EF41
SCHIMBĂTOR FAȚĂ SHIMANO TOURNEY TY510
MANIVELE WHEEL TOP
MÂNERE HERRMANS OXY
FRÂNĂ SPATE V-BRAKE
PÂRGHII DE FRÂNĂ SHIMANO EF41
BUTUC FAȚĂ GL-B01F-QR
SUPORT FP-B902
ANVELOPE 700X38C
GHIDON ALUMINIU 640 MM 31.8
LANȚ YBN S50
JANTE KROSS
BUTUC SPATE GL-B01R-QR
ȘA KROSS
FRÂNĂ FAȚĂ V-BRAKE
CONTROALE FP-H863 O1-1/8"
DANTELE 48T-38T-28T/170MM
NUMĂR DE VITEZE 21
INTERVAL CASETĂ / ROATĂ CU RULARE LIBERĂ 14-28T
CASETĂ/ROATĂ CU RULARE LIBERĂ SHIMANO MF TZ500
CURSA FURCII 50mm
TIJĂ DE ȘA ALUMINIUM 27,2X300
COLECȚIE 2022
Sex Bărbat
Scrieti-ne
Jot us a note and we’ll get back to you as quickly as possible.
EVADO 1.0 Anterior EVADO 1.0
Scrieti propria recenzie
Introduceți evaluareaEVADO 2.0
To Top