EARTH 2.0


începand de la 0,00 RON
Numai %1 ramase
SKU
KRER2Z29X16M003037-9255
Garanție de returnare până la 14 zile lucrătoare
Livrare rapidă și sigură
Punct de ridicare a bicicletelor
Bicicleta este acum gata de drum!

KROSS EARTH 2.0

Ciclismul montan, mai ales când ne gândim la celebrele trasee ale Cupei Mondiale XC, ridică în momentul de față provocări complet noi pentru concurenți, decât acum câțiva ani. De aceea, pentru a vă sprijini atât în timpul maratoanelor MTB, cât și în timpul rundelor clasice XC, am creat KROSS Earth 2.0. Proiectând această bicicletă, am dorit să creăm o bicicletă universală care să funcționeze pe orice teren pe care va merge.

Anul 2022 a însemnat pentru modelul KROSS Earth 2.0 o schimbare a echipamentului. Anul acesta, ne-am concentrat pe suspensia de înaltă calitate Rockshoxși - sau poate cel mai ales - pe echipamentul Shimano SLX M7100 care funcționează în sistemul 1x12. Datorită suportului casetei 10x51 vei simți o calitate cu totul nouă la urcările abrupte și posibilitatea de strângere la coborâre.

Suspensie completă

Bicicleta pentru XC nu se confruntă cu aceleași provocări ca acum câțiva ani. Traseele de curse devin din ce în ce mai dificile și mai tehnice, inspirându-se din cele asociate până acum cu lumea enduro. De aceea, în cazul KROSS am decis să evoluăm modelele noastre de biciclete XC în vehicule moderne pentru a depăși elementele dificile ale traseului. De aceea, atleții noștri aleg din ce în ce mai des biciclete cu suspensie completă pentru curse și maratoane dificile din punct de vedere tehnic. De aceea, am utilizat în KrossEarth 2.0 suspensia Rockshox, o ramă realizată din aluminiu superlite, sistemul truninion și echipament Shimano dovedit. Datorită acestora, vei parcurge orice traseu.

Componente de curse la un preț accesibil

KROSS Earth 2.0 are cea mai recentă unitate de acționare Shimano SLX care funcționează în sistemul 1x12. Datorită utilizării unui design complet nou al schimbătorului din spate, a devenit posibilă utilizarea unei casete cu o distanță între dinți de 10/51. Datorită ambreiajului eficient și designului special al dinților de pe blatul manivelei, a fost minimizat riscul de cădere a lanțului în timpul deplasării pe teren accidentat.

Sistemul Trunion este o modalitate modernă de atașare a amortizorului din spate pe ramă, de aceea este mai scurt, păstrând în același timp aceeași valoare a cursei, ca și la soluțiile clasice. Datorită acestui amortizor, RockshoxDeluxe Select + RL oferă experiențe de deplasare de cea mai înaltă calitate. Amortizorul frontal este RockshoxReconSilver RL pneumatic cu o cursă de 100 de milimetri. Pe ghidon se află o pârghie de blocare care rigidizează amortizorul față, ajutând la o pedalare eficientă pe porțiunile plate ale traseului. Pentru a vă oferi o tracțiune de cea mai înaltă calitate, chiar și în cele mai noroioase condiții, am echipat roțile de 29 de inchi montate pe jante WTB STi23 cu cauciucuri Schwalbe Racing Ray și Ralph dovedite în multe trasee. Acestea vor oferi o aderență excelentă chiar și în cele mai dificile condiții. Rama KROSS Earth 2.0 a fost fabricată din aluminiu super lite. Datorită tratamentului termic, acest aliaj se caracterizează prin rigiditate ridicată și rezistență la forțe mari, menținând în același timp o greutate redusă.

 

Mai multe informatii
MATERIALUL CADRULUI ALUMINIU SUPERLITE
FURCĂ ROCK SHOX RECON SILVER RL
FINISARE LAC luciu
SCHIMBĂTOR SPATE SHIMANO SLX M7100
MANETE SHIMANO SLX M7100
AMORTIZOR SPATE ROCK SHOX DELUXE SELECT + RL
MANIVELE SHIMANO MT510
MÂNERE KROSS SILKY
FRÂNĂ SPATE SHIMANO MT410
PÂRGHII DE FRÂNĂ SHIMANO MT401
BUTUC FAȚĂ SHIMANO MT400 15x110
SUPORT SHIMANO BSA BB52
TIJĂ DE GHIDON ALUMINIU
ANVELOPE SCHWALBE RACING RAY/RALPH 29
GHIDON ALUMINIU 740 MM 31.8
LANȚ SHIMANO M7100
JANTE WTB ST I23
BUTUC SPATE SHIMANO MT410 12X148
ȘA SELLE ROYAL
FRÂNĂ FAȚĂ SHIMANO MT400
DISCURI DE FRÂNĂ SHIMANO RT10 (180)
CONTROALE FP-H856B2;1-1/8"-1.5"
DANTELE 34T/175MM
NUMĂR DE VITEZE 12
INTERVAL CASETĂ / ROATĂ CU RULARE LIBERĂ 10-51T
CASETĂ/ROATĂ CU RULARE LIBERĂ SHIMANO SLX M7100
CURSA FURCII 100mm
COLECȚIE 2021
Sex Unisex
Scrieti-ne
Jot us a note and we’ll get back to you as quickly as possible.
LEVEL 7.0 Anterior LEVEL 7.0
Scrieti propria recenzie
Introduceți evaluareaEARTH 2.0
To Top