TRANS HYBRID


începand de la 5.999,00 RON
Numai %1 ramase
SKU
KRTHZZ28X17M002040-8965
Garanție de returnare până la 14 zile lucrătoare
Livrare rapidă și sigură
Punct de ridicare a bicicletelor
Bicicleta este acum gata de drum!

KROSS TRANS HYBRID 

Bicicletele de trekking sunt una dintre cele mai frecvent alese biciclete din Polonia. Și nu ne surprinde deloc, pentru că sunt biciclete perfecte pentru multe utilizări diferite. De la navetă la serviciu, călătorii prin oraș și sfârșitul cu călătorii lungi cu bicicleta. De aceea am decis să echipăm structura dovedită cu o acționare electrică. Așa s-a născut KROSS Trans Hybrid - o bicicletă electrică care te va duce mai departe decât văd ochii tăi.

KROSS Trans Hybrid este echipat cu o unitate electrică Bafang de înaltă calitate. Acest motor electric cu butucul spate vă oferă putere atunci când aveți cea mai mare nevoie. Depășirea urcușurilor sau conducerea rapidă pe porțiuni plate ale traseului nu a fost niciodată atât de plăcută. Și datorită bateriei încăpătoare Phyllion SF-06S, acoperirea multor kilometri fără reîncărcare nu va fi nici cea mai mică provocare.

Acționarea electrică este completată de cea clasică, bazată pe manivelă cu trei rânduri și schimbător spate Shimano Deore cu 9 trepte. Această combinație a făcut posibilă obținerea a până la 27 de trepte care vă permit să alegeți combinația perfectă, adaptată terenului în care vă aflați în prezent. Frânele clasice v-brake sunt responsabile pentru frânarea în siguranță. Această soluție vă va permite să le deserviți cu ușurință, indiferent de locul în care vă aflați în acest moment. Roțile de 28 de inci vă vor face mai ușor să depășiți bordurile și rădăcinile orașului, iar anvelopele vă vor oferi caracteristici excelente de condus în toate condițiile, inclusiv pe suprafețe umede.

Bicicleta electrică KROSS Trans Hybrid este concepută pentru confort. Prin urmare, cadrul său este realizat din aluminiu performanceStop Aluminum Performance 6061, rigiditate ridicată și rezistență la rupere și ușurință tipică aluminiului, care este o combinație perfectă de greutate redusă și rigiditate și rezistență la deteriorare. L-am echipat si cu amortizorul SR Suntour Nex cu o cursa de 63 de milimetri, care sporeste confortul la deplasarea pe radacini sau pe drumuri denivelate. Întregul este completat de numeroase accesorii a căror sarcină este de a crește capacitățile bicicletei. De aceea l-am dotat cu un portbagaj care permite montarea de sacopi. De asemenea, are un suport confortabil care vă permite să plasați bicicleta fără să o sprijiniți de perete și fără iluminare.

Notă: Când utilizați un computer fără fir montat pe o bicicletă electrică, unele funcții ale contorului pot fi întrerupte în timp ce componentele electrice ale bicicletei funcționează. Pentru bicicleta electrică, vă sugerăm să cumpărați un computer cu fir.

Mai multe informatii
Puterea motorului 250W
Locația motorului Butuc spate
Materialul cadrului ALUMINIU PERFORMANCE
FURCĂ SR SUNTOUR NEX
FINISARE LAC mat
SCHIMBĂTOR SPATE SHIMANO DEORE M592
Manete SHIMANO EF505
SCHIMBĂTOR FAȚĂ SHIMANO TOURNEY TY710
Manivele SHIMANO TOURNEY TY501
MÂNERE KROSS GRIPEN
FRÂNĂ SPATE SHIMANO MT200
PÂRGHII DE FRÂNĂ SHIMANO EF505
Butuc față GL-B43F-DS
Tijă de ghidon ALUMINIU
Anvelope MITAS FLASH V66 47-622
Lanț KMC HV700
Jante KROSS
Butuc spate BAFANG G120.250.DC
Șa KROSS D2201
FRÂNĂ FAȚĂ SHIMANO MT200
DISCURI DE FRÂNĂ DISC (160MM)
CONTROALE FP-H805A; 1 1/8"
Dantele 48T-38T-28T/170MM 48T-38T-28T/170MM
Număr de viteze 24
MOTOR BAFANG
Tipul bateriei PHYLION SF-06S 522WH
Interval casetă / roată cu rulare liberă 11-32T
CASETĂ/ROATĂ CU RULARE LIBERĂ SHIMANO HG31
Cursa furcii 63mm
Producător acumulator PHYLION SF-06S
apacitate nominală a bateriei Ah/Wh 14,5Ah / 522Wh
Tensiune nominală 43V
Colecție 2021
Garanție Garanție pe viață
Scrieti-ne
Jot us a note and we’ll get back to you as quickly as possible.
EVADO HYBRID 1.0 Anterior EVADO HYBRID 1.0
Scrieti propria recenzie
Introduceți evaluareaTRANS HYBRID
To Top