TRANS HYBRID LS 2.0


începand de la 14.338,00 RON
Numai %1 ramase
SKU
KRTHS228X18U003419-9564
Garanție de returnare până la 14 zile lucrătoare
Livrare rapidă și sigură
Punct de ridicare a bicicletelor
Bicicleta este acum gata de drum!

KROSS TRANS HYBRID LS 2.0

Descoperă noutatea noastră pentru anul 2021 – bicicleta electrică KROSS Trans Hybrid LS 2.0. Când am proiectat-o, am depus toate eforturile pentru a ne asigura că va face față tuturor dificultăților la care o vei supune. Datorită bicicletei, vei evita ambuteiajele în drumul spre serviciu, iar mergând într-o excursie, poți da frâu liber imaginației și poți merge mai departe ca niciodată. Totul devine posibil cu noul KROSS Trans Hybrid LS 2.0.

Acționarea electrică a bicicletei de trekking

Am echipat bicicleta electrică de trekking KROSS Trans Hybrid LS 2.0 cu sistemul modern de asistență Truckrun M1. Oferă un cuplu mare și generează până la 250 de wați pentru a te asista în timpul mersului. Datorită acestui lucru, este posibil să eviți oboseala atunci când parcurgi chiar și urcușuri abrupte – motorul electric eficient îți va oferi putere suplimentară ori de câte ori vei avea nevoie. În combinație cu bateria de 522 Wh, aceasta permite parcurgerea a peste 100 de kilometri în timpul excursiilor de weekend. Afișajul Truckrun M1 permite citirea celor mai importante informații despre parametrii de deplasare și starea de încărcare a bateriei.

Completarea acționării electrice

Un element extrem de important care completează acționarea electrică este cel clasic, responsabil pentru schimbarea vitezelor. De aceea, ne-am concentrat pe o soluție verificată, care este schimbătorul cu 9 viteze Shimano Altus M310. Oferă schimbarea rapidă și precisă a vitezelor. Intervalul larg al casetei te va ajuta să parcurgi chiar și cele mai grele urcușuri și să dezvolți viteze mari pe secțiunile plate. Pentru a garanta o frânare sigură a bicicletei KROSS Trans Hybrid LS 2.0, ne-am bazat pe frâne cu disc hidraulice de înaltă calitate Tektro M275. Acestea oferă o gamă largă de reglare a forței de frânare și sunt, de asemenea, ușor de întreținut. Bicicleta a fost dotată, în plus, cu un amortizor SR Suntour Nex cu o cursă de 63 de milimetri. Datorită acestuia, depășirea bordurilor sau a rădăcinilor de copaci pe potecile de pădure nu va fi o problemă. În combinație cu roțile de 28 de inchi echipate cu anvelope Kenda K1088, cu lățime de 40 de milimetri, bicicleta formează un set care va funcționa bine în orice condiții.

Atenție la fiecare detaliu

Bicicleta electrică KROSS Trans Hybrid LS 2.0 a fost fabricată dinaluminiu performance de înaltă calitate. Acest material este extrem de rezistent la forțe mari, de aceea va face față perfect, chiar și atunci când va fi încărcat cu kilograme suplimentare de bagaje. De asemenea, este ușor, așa că parcurgerea urcușurilor nu va fi o problemă.

 

Atenție: Când utilizați un contor fără fir montat pe bicicleta electrică, unele funcții ale contorului pot fi întrerupte în timpul funcționării componentelor electrice ale bicicletei. Pentru bicicleta electrică, vă sugerăm să cumpărați un contor cu fir.

 

Mai multe informatii
Puterea motorului 250W
Locația motorului Central
Materialul cadrului ALUMINIU PERFORMANCE
FURCĂ SR SUNTOUR NEX
FINISARE LAC luciu
SCHIMBĂTOR SPATE SHIMANO ALTUS M310
Manete SHIMANO M315
Manivele TRUCKRUN M1
MÂNERE VLG-649AD2
FRÂNĂ SPATE TEKTRO M275
PÂRGHII DE FRÂNĂ TEKTRO M275
Butuc față MODUS JA159F
Suport TRUCKRUN
Anvelope KENDA K1088 40-622
Lanț KMC X8 EPT
Jante ALUMINIU
Butuc spate MODUS JA259R
Șa VL-6263A
DISCURI DE FRÂNĂ DISC (160)
CONTROALE FP-868
Număr de viteze 8
MOTOR TRUCKRUN M1, 250W
Tipul bateriei 43.2V/11.6Ah/522WH
Interval casetă / roată cu rulare liberă 11-32T
CASETĂ/ROATĂ CU RULARE LIBERĂ SHIMANO HG41
Cursa furcii 63mm
Producător acumulator Worldpower
apacitate nominală a bateriei Ah/Wh 13Ah / 561Wh
Tensiune nominală 43,2V
Autonomie [km] 90
Colecție 2021
Sex Unisex
Garanție Garanție pe viață
Scrieti-ne
Jot us a note and we’ll get back to you as quickly as possible.
TRANS HYBRID 6.0 Anterior TRANS HYBRID 6.0
Scrieti propria recenzie
Introduceți evaluareaTRANS HYBRID LS 2.0
To Top