TRANS HYBRID 4.0


începand de la 22.252,00 RON
Numai %1 ramase
SKU
KRTH4Z28X17W001100-9588
Garanție de returnare până la 14 zile lucrătoare
Livrare rapidă și sigură
Punct de ridicare a bicicletelor
Bicicleta este acum gata de drum!

KROSS TRANS HYBRID 4.0

Fiecare dintre noi visează la un fel de libertate. Bicicleta este un instrument natural care ne poate garanta. Dacă ai avut vreodată o idee pentru o călătorie lungă cu bicicleta și ai fost copleșit de teama că nu vei putea face față acestei provocări, KROSS Trans Hybrid 4.0 îți va spulbera toate îndoielile. Am creat-o în conformitate cu ideea unei „biciclete confortabile, de agrement”. Depășirea chiar și a celor mai lungi trasee de pe acesta nu va fi o problemă, datorită motorului electric care te sprijină în timpul conducerii și bateriei care îți permite să mergi confortabil chiar și pe o distanță de 100 km.

Bicicleta electrică KROSS Trans Hybrid 4.0 este o alegere excelentă pentru oricine caută o bicicletă care să ofere sprijin în timpul navetei și în timpul călătoriilor lungi. Datorită suportului motorului electric Shimano Steps E6110 care oferă 250 de wați, depășirea chiar și a celor mai mari dealuri nu va fi o problemă. Indiferent dacă bicicleta va fi taxată sau nu cu un bagaj suplimentar. Bicicleta electrică de trekking KROSS Trans Hybrid 4.0 este, de asemenea, o alegere excelentă pentru persoanele care doresc să evite blocajele în trafic în drum spre serviciu. Ești îngrijorat de urmele de transpirație de pe haine? Bicicleta noastră electrică este soluția la aceste probleme. Motorul electric Shimano care te sustine atunci cand pedalezi este alimentat de o baterie de 504 Wh. Această capacitate vă va permite să acoperiți până la 150 de kilometri cu o singură încărcare. Acționarea electrică este completată de afișajul Shimano SC-E6100, care afișează toate informațiile necesare, cum ar fi autonomia rămasă a bateriei sau modul de asistență selectat.

KROSS Trans Hybrid 4.0 a fost creat de noi cu atenție la toate detaliile. Prin urmare, pe lângă propulsia electrică eficientă, l-am echipat cu frâne cu disc hidraulice Shimano MT200 de înaltă calitate. Oferă o putere mare de frânare, care va fi cu siguranță utilă în orice călătorie. Schimbatorul spate Shimano Alivio M4000 acceptă 9 trepte, ceea ce facilitează selectarea treptei potrivite pentru terenul actual.

KROSS Trans Hybrid 4.0 include, de asemenea, componente de înaltă calitate care îi sporesc și mai mult gradul de utilizare. Suportul Ursus vă va permite să puneți bicicleta în orice loc, fără a fi nevoie să căutați un perete de care să o puteți sprijini. Iluminatul integrat vă va asigura siguranța în timpul conducerii în condiții meteorologice nefavorabile și după întuneric. Șa confortabilă a producătorului italian Selle Royal este responsabilă de confortul călătoriei, iar distanța de sute de kilometri este facilitată de roți de 28 de inci echipate cu anvelope Mitas Flash V66, lățime de 47 mm. În cazul în care o bordură sau alte obstacole urbane sau forestiere îți stau în cale, furca cu suspensie SR Suntour NEX LO va oferi confort la fiecare denivelare.

 

Notă: Când utilizați un computer fără fir montat pe o bicicletă electrică, unele funcții ale contorului pot fi întrerupte în timp ce componentele electrice ale bicicletei funcționează. Pentru bicicleta electrică, vă sugerăm să cumpărați un computer cu fir.

 

 

  •  
Mai multe informatii
Puterea motorului 250W
Locația motorului Central
Materialul cadrului ALUMINIU PERFORMANCE
FURCĂ SR SUNTOUR NEX LO
FINISARE LAC luciu
SCHIMBĂTOR SPATE SHIMANO ACERA T3000
Manete SHIMANO ALIVIO M3100
Manivele SHIMANO FC-E6100
MÂNERE HERRMANS ADRENALIN
FRÂNĂ SPATE SHIMANO MT200
PÂRGHII DE FRÂNĂ SHIMANO MT200
Butuc față SHIMANO ACERA M3050
Tijă de ghidon ALUMINIU 90MM/31,8 REG
Anvelope MITAS FLASH V66 47-622
Ghidon ALUMINIU 660 MM 31.8
Lanț SHIMANO E6070
Jante KROSS
Butuc spate SHIMANO ACERA M3050
Șa SELLE ROYAL
FRÂNĂ FAȚĂ SHIMANO MT200
DISCURI DE FRÂNĂ SHIMANO RT10 (180)
CONTROALE FP-H856B2;1-1/8"-1.5"
Dantele 38T/170MM
Număr de viteze 9
MOTOR SHIMANO E6110
Tipul bateriei SIMPLO 504 WH
Interval casetă / roată cu rulare liberă 11-32T
CASETĂ/ROATĂ CU RULARE LIBERĂ SHIMANO HG200
Cursa furcii 63mm
Producător acumulator SIMPLO
apacitate nominală a bateriei Ah/Wh 14Ah / 504Wh
Tensiune nominală 36V
Autonomie [km] 100
Colecție 2021
Sex Femeie
Garanție Garanție pe viață
Scrieti-ne
Jot us a note and we’ll get back to you as quickly as possible.
TRANS HYBRID LS 2.0 Anterior TRANS HYBRID LS 2.0
Scrieti propria recenzie
Introduceți evaluareaTRANS HYBRID 4.0
To Top