INZAI HYBRID 1.0


începand de la 0,00 RON
Numai %1 ramase
SKU
KRIH1Z28X21M002050-9315
Garanție de returnare până la 14 zile lucrătoare
Livrare rapidă și sigură
Punct de ridicare a bicicletelor
Bicicleta este acum gata de drum!

KROSS INZAI HYBRID 1.0 

O bicicletă care este folosită pentru plimbări în oraș ar trebui, mai presus de toate, să fie agilă și rapidă. Așa a și fost bicicleta noastră KROSS Inzai. Cu toate acestea, pentru a face drumul la serviciu sau la întâlnirile cu prietenii și mai plăcut, am echipat-o cu acționare electrică. Așa am creat KROSS InzaiHybrid 1.0. O bicicletă electrică concepută pentru a facilita deplasarea prin oraș, pentru a evita ambuteiajele și pentru a-ți cât mai multă plăcere din mersul pe bicicletă. Indiferent dacă mergi pe teren plat sau la deal.

Acționare perfectă pentru oraș

Când am început să proiectăm KROSS InzaiHybrid 1.0, ne-am dorit, mai presus de toate, ca, în ciuda greutății mai mari cauzate de propulsia electrică, aceasta să-și păstreze agilitatea și să ofere aceeași experiență de mers. De aceea, motorul electric Bafang G120 a fost alegerea firească pentru această bicicletă. Oferă un cuplu mare și putere suplimentară necesară pentru a accelera bicicleta până la 25 km/h. Bateria de înaltă calitate Phylion SF-06S te va surprinde prin capacitatea sa și numărul de kilometri pe care îi vei parcurge cu o singură încărcare. Bicicleta electrică KROSS InzaiHybrid 1.0, datorită schimbătorului din spate Shimano Acera, are 8 trepte, care te vor ajuta să ajustezi viteza la terenul actual. Frânele cu disc hidraulice Shimano MT200 sunt responsabile pentru frânarea sigură și se caracterizează nu numai prin putere mare de frânare, ci sunt și extrem de ușor de întreținut. Roțile de 28 inchi au fost echipate cu anvelope de înaltă calitate SchwalbeSpicer, cu lățimea de 40 mm. Ele nu numai că oferă o amortizare de înaltă calitate a vibrațiilor atunci când te deplasezi pe suprafețe neuniforme, dar sunt și perfecte pentru suprafețele umede. KROSS InzaiHybrid 1.0, în ciuda asemănării sale cu bicicletele de șosea, a fost echipat cu un ghidon drept și manete clasice de munte. Această soluție va atrage cu siguranță persoanele cărora le este frică de denivelările de pe șosea și de poziția joasă și agresivă.

Concepută pentru deplasare rapidă

KROSS InzaiHybrid 1.0 a fost concepută pentru a parcurge cu ușurință distanțe mai lungi în oraș. De aceea, cadrul a fost fabricat din aluminiu lite, care este combinația perfectă de material ușor și rezistent la deteriorare. Furca rigidă din aluminiu oferă un control excelent al bicicletei la viteze mai mari.

 

Atenție: Când utilizați un contor fără fir montat pe bicicleta electrică, unele funcții ale contorului pot fi întrerupte în timpul funcționării componentelor electrice ale bicicletei. Pentru bicicleta electrică, vă sugerăm să cumpărați un contor cu fir.

Mai multe informatii
Puterea motorului 250W
Locația motorului Roată spate
Materialul cadrului ALUMINIU LITE
FURCĂ ALUMINIU
FINISARE LAC mat
SCHIMBĂTOR SPATE SHIMANO ACERA M360
Manete SHIMANO ALTUS M315
SCHIMBĂTOR FAȚĂ SHIMANO ALTUS M310
Manivele SHIMANO TOURNEY TY501
MÂNERE VELO
FRÂNĂ SPATE SHIMANO MT200
PÂRGHII DE FRÂNĂ SHIMANO MT200
Butuc față GL-B43F-DS
Suport BAFANG
Anvelope SCHWALBE SPICER 40-622
Ghidon ALUMINIU 620 MM 31.8
Lanț S8
Jante KROSS
Butuc spate BAFANG G120.250.DC
Șa VELO VL-1356
FRÂNĂ FAȚĂ SHIMANO MT200
DISCURI DE FRÂNĂ DISC (160MM)
CONTROALE FP-H816 O1-1/8"
Dantele 48T-38T-28T/170MM
Număr de viteze 24
MOTOR BAFANG G120.250.DC
Tipul bateriei PHYLION SF-06S
Interval casetă / roată cu rulare liberă 11-32T
CASETĂ/ROATĂ CU RULARE LIBERĂ SHIMANO HG41
Cursa furcii LIPSĂ
Producător acumulator PHYLION SF-06S
apacitate nominală a bateriei Ah/Wh 14,5Ah / 522Wh
Tensiune nominală 36V
Autonomie [km] 90
Colecție 2021
Sex Bărbat
Scrieti-ne
Jot us a note and we’ll get back to you as quickly as possible.
Scrieti propria recenzie
Introduceți evaluareaINZAI HYBRID 1.0
To Top