HEXAGON BOOST 1.0 396


începand de la 7.555,00 RON
Numai %1 ramase
SKU
KRHB1Z29X19M004258-9236
Garanție de returnare până la 14 zile lucrătoare
Livrare rapidă și sigură
Punct de ridicare a bicicletelor
Bicicleta este acum gata de drum!

KROSS HEXAGON BOOST 1.0 396 Wh

Bicicletele MTB de agrement s-au bucurat întotdeauna de o mare popularitate în România. De aceea, atunci când ne-am pregătit pentru e-revoluție, am decis să creăm o bicicletă pe care o vei iubi încă de la prima rotire a manetei. KROSS Hexagon Boost 1.0 este o bicicletă electrică de agrement care te va duce la destinație rapid și confortabil și, de asemenea, îți va elibera imaginația atunci când vei planifica o excursie pentru weekend. Nu vei mai fi limitat niciodată de urcușuri problematice sau trasee lungi. Îți garantăm că, odată ce te vei urca pe ea, nu vei mai dori să cobori niciodată.

Acționare electrică Bafang G120

Când am proiectat KROSS Hexagon 1.0, ne-am concentrat pe un motor montat în roata din spate. Acest lucru ne-a permis să creăm o bicicletă cu o ramă cu formă clasică, a cărei asistență este vizibilă doar prin bateria externă montată pe bara înclinată.

Bafang G120 este un motor eficient în butucul roții din spate, cu un cuplu de 32 Nm. Bateria eficientă cu o capacitate de 396 Wh este capabilă să te asiste pe o distanță de până la 105 km, iar maneta confortabilă montată pe ghidon ajută la schimbarea modului de funcționare a motorului în timpul conducerii fără a fi nevoie să te dai jos de pe bicicletă și să ajustezi setările din aplicație. Unitatea de acționare are și un afișaj special Bafang HMI DP E12 care permite citirea celor mai importante informații legate de deplasare. De pe acesta, vei afla în ce mod funcționează motorul în prezent, despre nivelul de încărcare a bateriei sau câți kilometri au fost parcurși în timpul călătoriei. Acestea, desigur, nu sunt toate datele pe care le poți citi de pe el.

Acționare clasică pe o bicicletă modernă

KROSS Hexagon Boost 1.0 are și o transmisie clasică pentru bicicletă, care se compune din componente Shimano. Acestea se caracterizează printr-o calitate înaltă a manoperei și rezistență la funcționare, lucru extrem de important în cazul bicicletelor electrice, care trebuie să reziste la forțe mai mari decât în cazul bicicletelor tradiționale. Datorită selectării adecvate a schimbătoarelor din față și din spate, am reușit să obținem 24 de viteze care te vor ajuta pe traseu în orice condiții. KROSS Hexagon Boost 1.0 este echipat și cu o furcă cu suspensie SR Suntour XCT30 HLO cu o cursă de 100 mm. Pe ghidon a fost montată o pârghie de blocare a amortizorului, datorită căreia îl poți seta într-o singură poziție și poți susține eficiența pedalării. Anvelopele montate pe roțile de 29 inchi sunt Mitas Ocelot cu o lățime de 2,1 inchi. Bicicleta are, de asemenea, frâne cu disc hidraulic pentru a te ajuta să păstrezi controlul complet, indiferent de teren.

O ramă produsă cu atenție la detalii

Cadrul KROSS Hexagon Boost 1.0 a fost fabricată din aluminiu lite. În plus, rama este vopsită cu pulbere, ceea ce determină durabilitatea vopsirii și rezistența acesteia la deteriorările mecanice.


Atenție
: Când utilizați un contor fără fir montat pe bicicleta electrică, unele funcții ale contorului pot fi întrerupte în timpul funcționării componentelor electrice ale bicicletei. Pentru bicicleta electrică, vă sugerăm să cumpărați un contor cu fir.

 

Mai multe informatii
Materialul cadrului ALUMINIU LITE
FURCĂ SR SUNTOUR XCT 30 HLO
FINISARE LAC mat
SCHIMBĂTOR SPATE SHIMANO ACERA M360
Manete SHIMANO EF505
SCHIMBĂTOR FAȚĂ SHIMANO TOURNEY TY700
Manivele SHIMANO TY301
MÂNERE KROSS SCALE
FRÂNĂ SPATE SHIMANO MT200
PÂRGHII DE FRÂNĂ SHIMANO EF505
Butuc față GL-B43F-DS
Anvelope 29"x2,1"
Ghidon ALUMINIU 680 MM 31.8
Jante KROSS
Butuc spate BAFANG G120.250.DC
Șa KROSS
FRÂNĂ FAȚĂ SHIMANO MT200
CONTROALE FP-H816 O1-1/8"
Dantele 42T-34T-24T/175MM
Număr de viteze 24
MOTOR BAFANG G120.250.DC
Tipul bateriei PHYLION SF-06S
Interval casetă / roată cu rulare liberă 12-32T
CASETĂ/ROATĂ CU RULARE LIBERĂ SHIMANO HG200
AFIŞAJ BAFANG HMI DP E12.CANBUS
Cursa furcii 100mm
Colecție 2022
Sex Bărbat
Garanție Garanție pe viață
Scrieti-ne
Jot us a note and we’ll get back to you as quickly as possible.
SOIL BOOST 1.0 630 Anterior SOIL BOOST 1.0 630
Scrieti propria recenzie
Introduceți evaluareaHEXAGON BOOST 1.0 396
To Top