FLEX HYBRID 1.0


începand de la 9.221,00 RON
Numai %1 ramase
SKU
KRFH1Z20X11U002820-9564
Garanție de returnare până la 14 zile lucrătoare
Livrare rapidă și sigură
Punct de ridicare a bicicletelor
Bicicleta este acum gata de drum!

KROSS FLEX HYBRID 1.0 

Trăim într-o lume care ne obligă să devenim din ce în ce mai mobili. Noi știm, totuși, că asta nu este tot. Flexibilitatea este, de asemenea, importantă – de aceea am creat KROSS FlexHybrid 1.0. Această bicicletă electrică pliabilă este un răspuns la aproape orice problemă care ar putea apărea în drumul tău. Datorită dimensiunilor sale compacte, luarea ei în apartament sau la birou după pliere nu va fi o problemă și nu va ocupa mult spațiu. Alege mobilitatea și puterea mare a unui motor fără perii ascuns în butucul din spate.

Agilă ca o șopârlă

KROSS FlexHybrid 1.0, în pofida dimensiunilor sale, este o bicicletă extrem de versatilă. Te va ajuta să parcurgi cu ușurință urcușurile din oraș și să dezvolți viteze mari pe pistele de biciclete. Acest lucru se datorează motorului fără perii ascuns în butucul din spate. De aceea, rama păstrează un aspect, care la prima vedere nu se deosebește de bicicletele tradiționale. În combinație cu o baterie eficientă cu o capacitate de 460 Wh, îți va permite să parcurgi mulți kilometri, ajutându-te în timpul pedalării. În plus, pe ghidon există un display LCD care informează despre starea de încărcare a bateriei și despre parametrii de asistență. Schimbătorul din spate Shimano Altus M310 deservește 8 trepte, ceea ce va facilita selectarea raportului de transmisie adecvat la profilului traseului. Frânele cu disc hidraulice Tektro M280 oferă o putere mare de frânare oferind un control deplin. Bicicleta electrică KROSS FlexHybrid 1.0 are, de asemenea, roți de 20 inchi echipate cu anvelope Kenda K841 de 1,75 inchi, care permit dezvoltarea unei viteze mari și controlul deplin asupra bicicletei, chiar și pe suprafețe ude.

Iute ca un fulger

Rama KROSS FlexHybrid 1.0 a fost fabricată din aluminiu lite, de aceea este rezistentă la deteriorare și, în același timp, foarte ușoară. Pentru o mai bună absorbție a vibrațiilor în timpul deplasării pe suprafețe denivelate sau pe piste de biciclete din piatră cubică, am folosit o furcă de oțel. Datorită materialelor folosite și geometriei corespunzător selectate, bicicleta este nu doar ușoară, ci și extrem de agilă.

 

Atenție: Când utilizați un contor fără fir montat pe bicicleta electrică, unele funcții ale contorului pot fi întrerupte în timpul funcționării componentelor electrice ale bicicletei. Pentru bicicleta electrică, vă sugerăm să cumpărați un contor cu fir.

Mai multe informatii
Puterea motorului 250W
Locația motorului Roată spate
Materialul cadrului ALUMINIU
FURCĂ STEEL
FINISARE LAC luciu
SCHIMBĂTOR SPATE SHIMANO ALTUS M310
Manete SHIMANO M310
Manivele PROWHEEL
MÂNERE VLG-649AD2
Butuc față ALUMINIU
Suport FP-B902
Tijă de ghidon ALUMINIU
Anvelope KENDA K841
Ghidon ALUMINIU
Lanț KMC Z7
Butuc spate DGW07C
Șa VL-6263A
DISCURI DE FRÂNĂ DISC (160)
CONTROALE FP-868
Număr de viteze 7
MOTOR DGW07C
Tipul bateriei 36V/12.8Ah/460WH
Interval casetă / roată cu rulare liberă 14-28T
CASETĂ/ROATĂ CU RULARE LIBERĂ SHIMANO MF-TZ500
PORTBAGAJ ALUMINIU
Producător acumulator Worldpower
apacitate nominală a bateriei Ah/Wh 12,8Ah / 460Wh
Tensiune nominală 36V
Autonomie [km] 85
Colecție 2022
Sex Unisex
Garanție Garanție pe viață
Scrieti-ne
Jot us a note and we’ll get back to you as quickly as possible.
Scrieti propria recenzie
Introduceți evaluareaFLEX HYBRID 1.0
To Top