EVADO 3.0


începand de la 0,00 RON
Numai %1 ramase
SKU
KREV3Z28X17W003605-9696
Garanție de returnare până la 14 zile lucrătoare
Livrare rapidă și sigură
Punct de ridicare a bicicletelor
Bicicleta este acum gata de drum!

KROSS EVADO 3.0

Uneori avem nevoie de ceva mai mult de la bicicleta noastră. Când ajungem la o astfel de concluzie, apare la orizont... toată în alb. Ei bine, poate nu în acest caz. Dar KROSS Evado 3.0 este o alegere excelentă pentru oricine care nu dorește să fie limitat de alegerea dintre pistele de biciclete sau suprafețele întărite în timpul expedițiilor în pădure. KROSS Evado 3.0 te va duce acolo unde o bicicletă de șosea nu poate. Și va facilita deplasarea, acolo unde bicicleta de munte creează probleme.

KROSS Evado 3.0 pentru anul 2022 este încă o bicicletă de înaltă calitate la un preț accesibil. Pentru a-ți oferi și mai multă plăcere din mersul pe bicicletă, am echipat-o cu componente noi și două tipuri de vopsele pentru ramă – cu efect mat și lucios, care cu siguranță îți vor plăcea.

Echipament pentru oraș și teren ușor

KROSS Evado 3.0 este o combinație de componente caracterizate printr-o înaltă calitate și rezistență ridicată la exploatare. Noi am înzestrato cu echipament Shimano, iar inima  întregului sistem se află în schimbătorul de spate Shimano Acera M360. Acest lucru ne-a permis să obținem 24 de viteze care te vor sprijini în fiecare călătorie. Bicicleta noastră cross are o furcă cu suspensie SR Suntour NEX cu o cursă de 63 mm. Datorită acesteia, vei ajunge cu ușurință la destinație fără să-ți faci griji pentru borduri sau piatră cubică. În pădure, te vei putea deplasa off-road fără să-ți faci griji cu privire la dificultățile asociate cu depășirea pietrelor sau a rădăcinilor de pe traseu. Bicicleta are și roți de 28” și anvelope MitasGriper V84 cu o lățime de 42 mm cu o bandă reflectorizantă specială pentru siguranță sporită după amurg. Acestea oferă o tracțiune ridicată, indiferent de condițiile de drum.

Tehnologie adaptată pentru orice teren

KROSS Evado 3.0 oferă numeroase soluții care măresc confortul și siguranța pe drum. Rama fabricată din aluminiu performance este unul dintre cele mai importante elemente ale bicicletei. Aluminiul performance este un aliaj special de aluminiu 6061, care face bicicleta rigidă și rezistentă la rupere. În același timp, este un material relativ ușor, care poate surprinde mulți bicicliști prin proprietățile sale. KROSS Evado 3.0 este o bicicletă de tip cross care poate fi folosită cu succes pe teren ușor. S-a utilizat în ea o geometrie relaxată care facilitează parcurgerea distanțelor lungi și observarea situației în trafic. Cadrul este vopsit cu pulbere, ceea ce determină durabilitatea vopsirii și rezistența acesteia la deteriorările mecanice.

Mai multe informatii
Materialul cadrului ALUMINIU PERFORMANCE
FURCĂ SR SUNTOUR NEX
FINISARE LAC luciu
SCHIMBĂTOR SPATE SHIMANO ACERA M360
Manete SHIMANO EF500
SCHIMBĂTOR FAȚĂ SHIMANO TOURNEY TY710
Manivele SR SUNTOUR XCC
MÂNERE HERRMANS OXY
FRÂNĂ SPATE TARCZOWY MECHANICZNY
PÂRGHII DE FRÂNĂ SHIMANO EF500
Butuc față QR 9MM
Suport FP-B902
Tijă de ghidon ALUMINIU
Anvelope 700X45C
Ghidon ALUMINIU 640 MM 31.8
Lanț SHIMANO HG40
Jante KROSS
Butuc spate QR 9MM
Șa KROSS
FRÂNĂ FAȚĂ TARCZOWY MECHANICZNY
DISCURI DE FRÂNĂ DISC (160)
CONTROALE 1-1/8"
Dantele 48T-38T-28T/170MM
Număr de viteze 24
Interval casetă / roată cu rulare liberă 12-32T
CASETĂ/ROATĂ CU RULARE LIBERĂ SHIMANO HG200
Cursa furcii 63mm
Colecție 2022
Sex Femeie
Scrieti-ne
Jot us a note and we’ll get back to you as quickly as possible.
TRANS 1.0 SR Anterior TRANS 1.0 SR
Scrieti propria recenzie
Introduceți evaluareaEVADO 3.0
To Top