ESKER 1.0


începand de la 0,00 RON
Numai %1 ramase
SKU
KREK1Z28X19M002727-9266
Garanție de returnare până la 14 zile lucrătoare
Livrare rapidă și sigură
Punct de ridicare a bicicletelor
Bicicleta este acum gata de drum!

KROSS ESKER 1.0

Bicicleta de pietriș este combinația perfectă între o bicicletă de drum și un mountainbike. Cu geometria sa confortabilă și adaptată pentru excursiile lungi, KROSS Esker 1.0 va deveni bicicleta ta preferată pentru aventuri. Și nu numai. Pentru că, de fapt, bicicleta noastră de pietriș sfidează tiparele obișnuite și redefinește ideea de mijloc de transport potrivit atât pentru drumul la serviciu, cât și pentru o cursă pe șosea sau în teren ușor. Vezi de ce cicliștii polonezi s-au îndrăgostit de bicicletele de pietriș, cu Esker-ul nostru pe primul loc.

Un suflet neîmblânzit în căutare de aventuri

KROSS Esker 1.0 a fost echipat cu accesorii care vor fi perfecte atât pentru asfalt, cât și în teren. Datorită vitezelor de șosea Shimano Claris și manivelei FSA Tempo am reușit să obținem o unitate de acționare care permite deplasarea rapidă și fără probleme în orice condiții. Opt trepte împreună cu manivela dublă oferă o gamă largă de schimbări de viteză – datorită acestora vei merge rapid pe suprafețe plate și vei putea, de asemenea, să urci pe dealuri abrupte. Frânarea este asigurată de frânele mecanice cu disc Tektro MD-C550 care nu numai că oferă o putere mare de frânare, dar și un service ușor. Împreună cu discurile de frână de înaltă calitate, acestea oferă o frânare sigură și puternică chiar și în cele mai nefavorabile condiții.

Pentru a-ți oferi cea mai bună experiență de drum, KROSS Esker 1.0 a fost echipat cu roți de 28 inch dotate cu anvelope WTB Riddler cu 37 de milimetri lățime. Acestea oferă proprietăți excelente de deplasare în toate condițiile. Întregul este completat de o șa Selle Royal de calitate înaltă. Merită remarcată, de asemenea, și căptușeala Fizik Terra Microtexcare a fost creat cu gândul la bicicletele de pietriș. Nu numai că oferă mâinilor o aderență excelentă și le împiedică să alunece, dar asigură și o absorbție ridicată a vibrațiilor transferate spre mâini de la sol.

Tehnologii pentru pietriș

Inima bicicletei KROSS Esker 1.0 este cadrul realizat din aluminiu lite. Datorită tehnologiilor noastre, acest material este extrem de ușor și rezistent la deteriorări. Acesta este completat de o furcă din aluminiu care asigură o manevrabilitate excelentă a bicicletei atât pe șosea, cât și pe potecile de pădure. Cadrul este finisat cu vopsea lucioasă gri-grafit. Această soluție este nu numai plăcută vizual, ci facilitează și menținerea curățeniei bicicletei, prevenind urmele de scurgere după spălare.

Mai multe informatii
MATERIALUL CADRULUI ALUMINIU LITE
FURCĂ ALUMINIU
FINISARE LAC luciu
SCHIMBĂTOR SPATE SHIMANO CLARIS R2000
SCHIMBĂTOR FAȚĂ SHIMANO CLARIS R2000
MANIVELE FSA TEMPO
MÂNERE FIZIK TERRA MICROTEX
FRÂNĂ SPATE TEKTRO MD C550
PÂRGHII DE FRÂNĂ SHIMANO CLARIS R2000
BUTUC FAȚĂ GL-B57F-D
SUPORT FP-B902
TIJĂ DE GHIDON ALUMINIU
ANVELOPE WTB RIDDLER 700x37C COMP
GHIDON ALUMINIU
LANȚ SHIMANO HG40
JANTE KROSS
BUTUC SPATE GL-B57R-D
SPIȚE SAPIM
ȘA SELLE ROYAL
FRÂNĂ FAȚĂ TEKTRO MD C550
DISCURI DE FRÂNĂ TEKTRO (160)
CONTROALE FSA NO.42/ACB 1-1/8"
DANTELE 46T-30T/175MM
NUMĂR DE VITEZE 16
INTERVAL CASETĂ / ROATĂ CU RULARE LIBERĂ 11-32T
COLECȚIE 2021
Sex Unisex
Scrieti-ne
Jot us a note and we’ll get back to you as quickly as possible.
VENTO 2.0 Anterior VENTO 2.0
Scrieti propria recenzie
Introduceți evaluareaESKER 1.0
To Top