eLille 1


începand de la 7.555,00 RON
Numai %1 ramase
SKU
LGLHZ128X17W200003-8948
Garanție de returnare până la 14 zile lucrătoare
Livrare rapidă și sigură
Punct de ridicare a bicicletelor
Bicicleta este acum gata de drum!

LE GRAND ELILLE 1

Bicicletele electrice sunt viitorul – de aceea am creat Le GrandeLille 1, prima bicicletă electrică din istoria noastră. Datorită acesteia, vei descoperi că deplasarea prin oraș poate fi rapidă, ușoară și mai ales confortabilă. Datorită Le GrandeLille 1, nu vei simți oboseala, nici măcar atunci când parcurgi distanțe lungi, deoarece asistența electrică a bicicletei te va ajuta să parcurgi orice traseu! Este bicicleta perfectă pentru fiecare femeie care apreciază confortul si eleganța.

Cadru ușor din aluminiu

Le GrandeLille 1 are un cadru ușor, din aluminiu, dotat cu o furcă cu suspensie, care te va ajuta să parcurgi denivelările, precum borduri sau piatră cubică proeminentă pe pistele de biciclete. Schimbătorul situat în butucul Shimano Nexus are 3 viteze, iar frânele de tip V-brake te vor ajuta să te oprești în orice condiții. Roțile mari de 28 inchi cu anvelope largi ajută bicicleta să se deplaseze fără probleme.

Acționare electrică

Le GrandeLille 1 are o unitate electrică Bafang situată în butucul din față. Bateria care alimentează propulsia electrică a fost plasată pe portbagajul din spate pentru un acces ușor. Datorită acestui lucru, o poți lua cu ușurință cu tine pentru a fi încărcată, fără a fi nevoie să transporți întreaga bicicletă. Ciclul de încărcare durează aproximativ 4,5 ore, iar autonomia sa este de aproximativ 100 km. Pe ghidon există o comandă care controlează parametrii de mers și în care dintre cele cinci intervale disponibile trebuie să te asiste motorul. De asemenea, este responsabilă pentru controlul luminii bicicletei, care este controlat implicit de senzorul de amurg. Le GrandeLille 1 este alegerea perfectă pentru fiecare femeie modernă.

 

Atenție: Când utilizați un contor fără fir montat pe bicicleta electrică, unele funcții ale contorului pot fi întrerupte în timpul funcționării componentelor electrice ale bicicletei. Pentru bicicleta electrică, vă sugerăm să cumpărați un contor cu fir.

Mai multe informatii
Puterea motorului 250W
Materialul cadrului ALUMINIU PERFORMANCE
FURCĂ ZOOM HL 730 AMS
FINISARE LAC luciu
SCHIMBĂTOR SPATE SHIMANO NEXUS
Manete SHIMANO NEXUS
Manivele CYCLONE
MÂNERE SYNTHETIC LEATHER
FRÂNĂ SPATE V-BRAKE
PÂRGHII DE FRÂNĂ ALUMINIU
Butuc față BAFANG FM G310.250.V
Suport FP-B902
Tijă de ghidon ALUMINIU
Anvelope 28"x1,75"
Ghidon Oţel
Lanț 1/2"x1/8"
Jante KROSS
Butuc spate SHIMANO NEXUS NEXUS SG-3R40
Șa VELO VL-6049
FRÂNĂ FAȚĂ V-BRAKE
CONTROALE FP-H815 O1-1/8"
Dantele 38T/170MM
Număr de viteze 3
MOTOR BAFANG
Tipul bateriei BAFANG 43 V / 7,8 AH
AFIŞAJ BAFANG DP E10.UART
Cursa furcii 50mm
Tensiune nominală 43V
Autonomie [km] 70
Colecție 2023
Sex Femeie
Scrieti-ne
Jot us a note and we’ll get back to you as quickly as possible.
eLille 2 Anterior eLille 2
Scrieti propria recenzie
Introduceți evaluareaeLille 1
To Top